Värske kaaviar 30g ja šampanja

102.00

Champagne Goutorbe Bouillot Noir Coteaux 1 pudel ja värske tuura kaaviar, Oscietra 30g.

Koostis: vene tuura mari (A.gueldenstaedtii), sool (3%), E285 (0,004%)
100g toodet sisaldab: energia 1045kJ/249kcal; rasv 16,7g, millest küllastunud rasvad 4,1g; süsivesikud 1,6g, millest suhkruid 1,3g; valgud 23,5g
Peale avamist soovituslik tarvitada 2 päeva jooksul.

Champagne Goutorbe-Bouillot on väike pereettevõte aastast 1755 Damery külas, Marne maakonnas, otse Champagne südames. Nende viinamarjad kasvavad 8ha erinevatel põldudel, mis on keskonnateadliku ning jätkusuutliku viinamarjaviljeluse eest ära teeninud Prantsuse Põllumajandusministeerimumilt „HEV“ ehk „High Environmental Value“ märgistuse. Noir Coteaux šampanja on valmistatud 80% Pinot Noir ja 20% Chardonnay viinamarjadest, kasutatud ei ole malolaktilist fermentatsiooni. Goutorbe Bouillot kasutab šampanja tegemiseks solera meetodit, veini tegemisel on kasutatud reservveini aastast 2000-2015, mis annab šampanjale palju sügavust ja muudab väga gastronoomiliseks. Vein küpseb keldris 36 kuud ja jääksuhkru sisaldus jääb 8g / l kohta. Mõnusalt peen mull ja värskete õunte noot aroomis muutub kiirelt veini avanedes, tunda on kerget röstsaia ja brioche nooti ning suu täidavad ümarad ja küpsed tsitrused.

Värvus
valge

Riik
Prantsusmaa

Viinamarjasort
80% Pinot Noir, 20% Chardonnay

Piirkond
Champagne, Damery

Aastakäik
NV

Alkoholi protsent
12,5 %

Serveerimistemperatuur
8-10 °C

Laos

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Värske kaaviar 30g ja šampanja”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga